Vrste uporabljenih Iphone delov

Ko gre za iPhone in drugo elektroniko, na trgu obstaja veliko različnih vrst delov. Nekatere od teh delov izdeluje Apple, druge pa izdelujejo neodvisni proizvajalci.

Poskusite poiskati trgovino, ki uporablja originalne dele Apple pri servisu iPhonov. To vam bo dalo največ sigurnosti pri tem, da bo vaš telefon pravilno servisiran in da v prihodnosti ne boste več naleteli na enako težavo. Če želite prihraniti nekaj denarja, lahko zahtevate tudi obnovljene dele Apple. Ti deli so še vedno narejeni posebej za iPhone-a, vendar so bili že prej uporabljeni. Preden so sprostili dele za ponovno uporabo, je Apple preveril, ali izpolnjujejo vse trenutne standarde za normalno funkcioniranje. To je odlična priložnost, da znižate stroške popravila, medtem ko še vedno dobite originalne dele Apple.

Pri servisu iPhona se lahko odločite za rabo delov, ki niso proizvedeni s strani Appla, vendar v tem primeru tvegate, da uporabljeni deli morda niso popolnoma združljivi s telefonom, kar bi lahko privedlo do drugih težav v prihodnosti.

Časovni okvir servisa telefona Iphone

Iphone uporabljamo med drugim za besedilna sporočila, e-poštnima sporočila, koledar, družbena omrežja, GPS in več, zaradi česar so naša življenja postala tako prepletena z našimi iPhoni, da si brez njih ne znamo predstavljati niti enega dneva. Pri izbiri trgovine za popravilo iPhona si tako želite zagotoviti, da lahko pravočasno izvedejo popravilo iPhona. Ne želite si biti brez telefona dlje, kot je nujno potrebno.

Mnoge kakovostne servisne delavnice lahko opravijo servis iPhona v eni uri ali manj, čeprav je to odvisno od obsega potrebnih popravil za iPhona. Enostavna popravila iPhona se lahko izvedejo hitro. Če pa ima vaš telefon resne težave, bo morda potrebno dlje časa za temeljit servis iPhona.

Če ne nameravate čakati v trgovini, dokler ne popravijo iPhona, se dogovirite v trgovini za fiksni datum ter uro kdaj lahko iPhone prevzamete. Če se vam servisna delavnica ne zna povedati kdaj bo iPhone popravljen, je morda bolje, da si izberete drugo trgovino. Povsem normalno je, da si ne želite večkrat vrniti v trgovino, samo zato, da slišite, da vaš telefon še ni pripravljen za prevzem.

Online ocene

Na internetu lahko najdete veliko informacij o storitvah popravil iPhona. Spletni mesti, kot sta Google in Facebook, sta odlična vira za pregled ocen raznih servisov. Komentarje strank lahko poiščete tudi na Facebooku in drugih socialnih medijih.

Pri branju ocen upoštevajte dejstvo, da se večina ljudi odloči o navedbi ocene, ko imajo slabo izkušnjo, zato ne dovolite, da bi vas nekaj negativnih mnenj odvrnilo. Namesto tega poiščite splošni vzorec ocen, komentarjev. Če so večinoma pozitivna, bo izbira po vsej verjetnosti varna. Če pa so ocene pretežno negativne, bi bilo verjetno bolje, če bi poiskali drugo trgovino.

Bodite pozorni na posebnosti določenih ocen – npr., če ima določena trgovina odlične preglede v zvezi s popravili, vendar slabe ocene za prijaznost tehnikov, boste morda lahko te slabe plati spregledali.

Na koncu dneva je najpomembnejši dejavnik pri izbiri trgovine za servis iPhona, kakovost dela. Najprej morate določiti stvari, ki so vam najpomembnejše v servisni delavnici, da boste lahko našli tisto, kar najbolje ustreza vašim potrebam. Seveda upate, da boste našli prodajalno, ki je popolna v vseh pogledih, vendar boste najverjetneje morali obiskati tisto, ki vsaj približno zadostuje vsem vašim pogojem.

Zanimivo: https://www.macrumors.com/

By admin

Dodaj odgovor