Mitsubishi Electric letos pričakuje dvomestno rast v segmentu stanovanjskih klimatskih sistemov.

Mitsubishi pričakuje, da se bo prodaja stanovanjskih klimatskih enot AC povečala.

Mitsubishi Electric letos pričakuje dvomestno rast v segmentu stanovanjskih klimatskih naprav, saj podjetje stavi na svojo tehnologijo. Japonsko podjetje za proizvodnjo klima opreme v prihodnji sezoni pričakuje tudi “dober dobiček” zaradi hitrega sprejemanja najnovejše tehnologije, kot so inverterske klimatske naprave.

“Pričakujemo, da bomo imeli dvomestno rast v primerjavi z lanskim letom in pričakujemo, da bomo nadaljevali z najvišjim tržnim deležem v premijskem segmentu,” je za PTI povedal vodja skupine izdelkov Mitsubishi Electric India – VRF, divizija za življenjsko okolje Dipu Manuel.

V Sloveniji pa klima naprave Mitsubishi najdete tukaj.

Vendar podjetje ni delilo svojih številk rasti in ciljne rasti enot.

Mitsubishi ima v tej sezoni več kot 30 različnih enot v stanovanjskem segmentu, v katerih trdi, da so nekatere enote posebej zasnovane za zadovoljevanje okoljskih razmer v Indiji.

“Pričakujemo, da se bodo premijski modeli prodali tudi v krajih, kjer so dejanske zunanje temperature manjše od 52 stopinj Celzija” je dodal.

Po Manuelovem mnenju ozaveščenost o tehnologijah vodi k hitrejšemu sprejemanju inverterskih tehnologij preko AC-sistemov s fiksno hitrostjo, čeprav so dražji.

Indijski trg klimatskih naprav naj bi znašal okoli štiri milijone enot, na tem prostoru pa konkurira več kot 20 podjetij.

TOKIO – ( POSLOVNI WIRE ) – Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO: 6503) je danes sporočil, da bo predstavil novo serijo servo sistemov – Servo splošnega namena MELSERVO J5 (65 modelov) in iQ-R Series Motion Control Enota (7 modelov) To servo sistem, ki bo podpiral industrijsko odprto omrežje CC-Link IE TSN naslednje generacije. Z novimi vodilnimi zmogljivostmi (frekvenčni odziv servo ojačevalnika itd.) In združljivostjo s CC-Link IE TSN bodo novi izdelki prispevali k večji zmogljivosti stroja in pospešili napredovanje pametnih tovarniških rešitev.

1) Vodilne zmogljivosti v industriji za večje hitrosti stroja in večjo natančnost

Servo ojačevalniki s frekvenco so odzivni pri 3,5 kHz in pomagajo skrajšati čas cikla proizvodne opreme.
Servo motorji opremljeni z vodilnimi 1 dajalniki z visoko ločljivostjo (67.108.864 impulzov / vrtljaj) zmanjšujejo nihanje navora za natančno in stabilno pozicioniranje.

HK rotacijski servo motorji se priključijo na napajalnike 200V in 400V napajalnike. Poleg tega kombinacije, kot je povezovanje servo motorja manjše zmogljivosti z  servo ojačevalnikom, dosegajo večjo hitrost in navor.

By admin

Dodaj odgovor