V kolikor se želite izogniti pretiranem premlevanju kaj dobrega bi pojedli za kosilo, vam toplo priporočamo, da poskusite z uporabo nove aplikacije za dostavo hrane Wolt Slovenija.

Wolt Slovenija je, kot smo že omenili, inovativna aplikacija, ki je namenjena za dostavo hrane. Aplikacija je sicer znana že številnim uporabnikom v 11 državah, in več kot 58 mestih (kot so na primer Stockholm, Praga, Helsinki…).

Ponuja odlično uporabniško izkušnjo, ki želi posameznikom olajšati vsakodnevno življenje. Vsak dan vas tarejo številne težave, opravki, obveznosti… naj iskanje kakovostnega obroka, ne bo ena izmed njih!

Prav tako podari Wolt Slovenija aplikacija novim uporabnikom pri registraciji 5 evrov pri prvem naročilu. Kaj torej še čakate?

5 eur dobiš brezplačno z uporabo kode pri registraciji.

KODA JE: PWWC6

Registriraj se tu: https://wolt.com/en/discovery

Prvo, kar morate narediti, je da naložite aplikacijo. Aplikacija deluje tako na IOSu kot na Androidu. Nato se preprosto registrirajte. To lahko storite preko vašega Facebook računa ali pa preko elektronskega naslova. Bodite predvsem pozorni, da pri procesu registracije vpišete še promocijsko kodo, ki vam bo omogočila, da prejmete 5 evrov popusta pri vašem prvem naročilu.

Ko odprete aplikacijo, lahko izberete med posameznimi ponudniki dostave.

V prvotno fazo preizkusa delovanja aplikacija, je bila vključena vsem znana ljubljanska picerija Verace ter Trappo. Prvi rezultati so več kot odlični, saj so posamezniki dobili naročeno hrano dostavljeno na dom v prej kot 20 minutah.

Poleg učinkovitosti in preproste uporabe, je aplikacija znana še zaradi preprostega načina plačevanja. Plačujete lahko, kar preko svojega mobilnega telefona, s čimer tudi precej olajšate delo dostavljavcem ter restavracijam. Plačevanje preko mobilnega telefona je sila preprosto in varno. V kolikor pa bi kdaj imeli kakšna dodatna vprašanja glede poteka naročila oziroma samega plačila, pa se lahko vedno obrnete na njihovo podporno službo, ki vam bo z veseljem odgovorila na vaše vprašanje.

Naj še izpostavimo samo interaktivnost aplikacije – svoje naročilo lahko spremljate od trenutka, ko ste naročilo oddali ter do trenutka, ko dejansko prejmete obrok. Dostavljavcu lahko sledite kar preko zemljevida!

Zdaj, ko ste prebrali članek in se pustili navdušiti nad delovanjem aplikacije, po vsej verjetnosti že nalagate aplikacijo. Naj vas samo še enkrat dodatno opozorimo, da ne pozabite na promocijsko kodo, ki vam odklene 5 evrov popusta pri prvem naročilu!

5 eur dobiš brezplačno z uporabo kode pri registraciji.

KODA JE: PWWC6

By admin

Dodaj odgovor